Kennismaken
Maak kennis met onze Poëziegasten en hun poëzie in onze blog. Bewoners en bezoekers van Rotterdam delen - hun poëzie - in wafels. Zelf geschreven of geciteerd.
Welkom en mail ons als je ook wilt bijdragen! > mail

REEKS #1: 02-01 T/M 14-01
Nieuw Begin & De Liefde
REEKS #2: 15-01 T/M 28-01

Nieuw Begin & De Liefde
REEKS #3: 29-01 T/M 06-02
Poezieweek
invulling door Bosch&deJong Boekverkopers
REEKS #4: 05-02 T/M 14-02
Happy Chinees New Year!

Geluk op Zuid /Jong talent (9-12 jr) op Zuid dicht over Geluk

REEKS #5: 09-02 T/M 14-02
Happy Valentine!

Laat je eigen valentijnbrief inrollen
REEKS #6: 03-05
open/ dicht_bruggedichten

REEKS #6: 01-12-2019

In glas geblazen


Niet gehinderd door enige kennis

#2 Lijfspreuk van Lisette Magis, eigenaar BAKKERSWERKPLAATS ROTTERDAM en BOUWERSWERKPLAATS

'Vanuit die basis ga ik dingen aan. Het geeft mij ruimte, vrijheid en de mogelijkheid om creatief te zijn. Van huis uit ben ik architect maar ik miste de uitwisseling van creativiteit bij het uitoefenen van het vak.
BAKKERSWERKPLAATS ROTTERDAM ben ik gestart zonder enige ervaring met het runnen van een bakkerszaak. Maar ik zag dat er vraag was naar plekken om ambachten te leren. Leren in de praktijk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. En ik zag de behoefte aan ambachtelijk brood zonder toevoegingen.
Door BAKKERSWERKPLAATS op te zetten – ongehinderd door enige kennis – en ervaring bracht ik mijzelf in een nieuwe situatie waarbij ik oplossingen kon bedenken door inventief en creatief te zijn. Een nieuw begin.
Nu met mijn nieuwe project BOUWERSWERKPLAATS idem. Gestart zonder enige ervaring als aannemer maar vanuit de grote vraag naar bouwvakkers en de grote uitval op scholen. Als ook de grote aantallen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom voor mij weer een begin van een nieuw avontuur.'